top of page

Werkwijze energetisch werk

Elke ervaring die je opdoet in je leven beoordeel je als positief of negatief, gevaarlijk of ongevaarlijk. Dit sla je op mentaal als herinnering of oordeel en energetisch in je lijf. Bij het omgaan met nieuwe gebeurtenissen maak je (on)handig gebruik van deze 'logboeken'. Door je eerdere ervaring weet je snel hoe je moet reageren. (Je reageert vanuit je rugzak). Alleen is de nieuwe gebeurtenis geen kopie an de oude, en jij bent niet dezelfde persoon als 10, 20, 40 jaar geleden. En dan kan je logboek dus in de weg gaan zitten. 

Het kan ook zijn dat jij de reactie op bepaalde situaties van je ouders, of mensen in je familiesysteem hebt overgenomen. 

In al mijn werk staat het opschonen van het 'logboek' centraal. Dit doe ik enerzijds door via energetisch werk de fysiek vastgezette energie op te lossen. En anderzijds door naar de onderliggende patronen te kijken die zorgen dat energie wordt vastgezet en vastgehouden. Dit kunnen denkpatronen zijn of een bepaalde gebeurtenis. 

 

In een los geboekte energetische sessie verkennen we eerst je vraag en vervolgens kiezen voor een vorm waarin we op de energetische laag aan de slag gaan. Dat kan in de vorm van Opstellingen, Reiki, of Access Bars en Lichaamswerk. Het effect is dat je op emotioneel en energetisch niveau dingen oplost.

Voor de meeste mensen geldt dat door de jaren heen ingesleten patronen niet veranderen in een energetische sessie. Wil je echt op een andere manier gaan functioneren is een coachtraject of cursus de manier om inzicht te krijgen in niet functionele patronen en te leren hoe je zelf actief aan de slag kan met je eigen thema's en het veranderen van die patronen.

Je krijgt praktische tools om op een andere manier te gaan functioneren. Zodat je steeds meer laagjes kan afpellen, en grip krijg op je (gevoels)leven. Hierdoor ga je herkennen wanneer je uit balans bent en uit je rugzak reageert. Wat je op dat moment kan doen om oude de energie op te lossen en te handelen vanuit het nu. Het coachen combineer ik altijd met energetisch werk zodat je lijf en je hoofd kunnen loslaten. 

Krijg je rust in je hoofd en verbinding met je lijf. Jij zit weer in de bestuurdersstoel van je leven. 

Access

Bars 

Wil je rust in je hoofd en lijf ervaren, en loskomen van de  automatische reactie piloot die jouw aanstuurt. Loskomen van piekeren na of voor een spannende gebeurtenis. Zodat je beter gaat slapen en je minder gestrest voelt. Ruim dan met de Bars ruim de energie en oordelen uitje verleden op en leer nieuwe manieren van omgaan met je reactie tijdens coaching in de sessie.

Hoe vaak oordeel je over je lichaam, hoe het voelt, negeer je pijtjes en erger je eraan. Veroordeel je je gedrag of uiterlijk?  Pijn en ongemak zijn signalen van je lichaam over waar je vastloopt. Deze signalen negeren en vermijden zetten energie vast en zorgen dat je klacht verergert. De Facelift helpt je de pijn omarmen zodat je kan gaan loslaten en vanuit liefde een relatie opbouwt met je lichaam.

Energetische Facelift

Tegen welke patronen loop jij aan? Het lichaam is wijs, zowel door het opslaan van informatie en als bron van herstel. Ben je benieuwd wat je lichaam te vertellen heeft? Nodig het uit om een van de ruim 30 lichaamsprocessen van Access te ontvangen als bijdrage naar herstel van letsel, oplossen van spanning, versterken van je immuunsysteem en verbeteren van het functioneren lichaam als geheel.

Access Lichaamsproces

Symfonie van Mogelijkheden

In een Symfonie sessie werk je op zielsniveau om alle blokkades los te laten die jouw mogelijkheden beperken. Alle oordelen en spanningen die je binnen en buiten je lichaam hebt opgeslagen worden uitgenodigd op te lossen. Wat mag jij laten gaan om je volle potentie te leven? (Dit werkt ook goed voor dieren met een trauma en kan op afstand worden gegeven.)

 

Niet functionele emoties of gedrag waar je maar niet van los kan komen. Komen vaak vanuit oude pijn en trauma van jezelf of je hebt ze van je familie overgenomen. Via systemisch werk onderzoek je waar deze patronen en pijn vandaan komen zodat je het kan gaan oplossen.

 

Systemisch werk

Reiki ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Zowel op fysiek niveau, door het oplossen van lichamelijke disbalans in organen, chakra's en aura, als op mentaal en spiritueel niveau. 

Jouw lichaam weet wat er losgelaten mag worden. Het effect, algehele ontspanning, meer rust in je hoofd en lijf. 

 

Reiki

bottom of page