top of page

Access Bars

De bars zijn een serie drukpunten op je hoofd die je helpen om alle gedachten, gevoelens en emoties die je hebt opgeslagen in je lichaam (en hoofd) los te laten zodat je weer kan functioneren vanuit het nu en vanuit keuze, in plaats van gebeurtenissen uit het verleden en reactie. Bijvoorbeeld stress die je ervaart bij een gebeurtenis zoals een presentatie geven of een bepaald persoon ontmoeten. Die stressreactie is vaak gebaseerd op iets wat je eerder hebt ervaren, en niet relevant op dat moment. Een sessie lost de spanning en emoties uit het verleden op zodat je weer keuze hebt in hoe je wil reageren, in plaats van dat je reageert vanuit de automatische piloot. Binnen access zeggen we vaak: "In het slechtste geval voelt een Bars behandeling als een goede massage, in het beste geval veranderd het je leven".

Being You-The Beginning Cologne-Andrea Belluso-_K9P9579 (1).jpg

Ik geef Bars sessies in mijn praktijk. En ook tijdens coaching gesprekken gebruik ik de Bars soms om je te helpen dingen los te laten.

Ook kun je een Bars cursus volgen. Kijk hieronder voor de volgende Access cursussen en swap avonden. Nadat je een Bars cursus hebt gevolgd ben je welkom op een swap avond, zodat je samen uit kunt uitwisselen, en jij regelmatig je Bars kan laten lopen.

Aankomende Bars cursussen

bottom of page