top of page

Access Energetische Facelift

  • De relatie en verbinding met je lijf herstellen

  • Meer ontspanning in je lijf

  • Overgenomen energie en oordelen loslaten

  • Vriendelijker naar jezelf en je lijf kijken

  • Je immuunsysteem versterken

  • Meer energie hebben

Dat doet de Facelift. Anders dan de naam doet vermoeden gaat de Facelift niet over er jonger uit zien. Het gaat over het herstellen van de balans in je lichaam en de relatie met jezelf. Op fysiek en mentaal niveau. En omdat je stemming en gezondheid af te lezen zijn in je gezicht zie je er na een behandeling ook stralender uit. 

Tijdens een sessie lig je gekleed onder een dekentje op de massage tafel en worden je hals en borst aangeraakt. Daarbij worden 34 verschillende helende energieën geactiveerd. Deze energieën helpen bij het 

opruimen van oordelen over je lijf, jezelf en je leven. Versterken het immuunsysteem en helpt bij het verminderen van verouderingsprocessen. Je kan het ook gebruiken om restklachten van operaties of blessures te verminderen en littekens te herstellen. Dan wordt de plek zelf behandeld. 

Access bars class.jpg

Verbinding

Herstel van de verbinding met je lijf. Hierdoor is er meer ontspanning in je lijf en rust in je hoofd, kun je makkelijker bij jezelf blijven.  

Lichtheid

Kijk vriendelijker naar jezelf doordat je oordelen laat wegsmelten.  Laat spanning en energie die je van anderen hebt overgenomen los. 

Heling

Bevordert het herstel van littekens en blessures en vermindert verouderingstekens van de huid en rimpels.

Energie

Je lichaam is meer in balans, je immuunsysteem functioneert beter en je voelt je energieker.

Een Facelift brengt: 

Wil jij weten wat een Facelift sessie jou kan brengen? In mijn praktijk kun je terecht voor een Energetische Facelift sessie of cursus. Als je een Facelift cursus gevolgd hebt ben je welkom op Gifting en Receiving ook wel swap avonden genoemd waar je met anderen een Facelift of Bars-sessie kan uitwisselen zodat je regelmatig een sessie kan ontvangen.

Aankomende cursussen

bottom of page