top of page

Maak kennis met Access Consciousness

Twee keer per maand kun je gratis deelnemen aan een webinar over Access Consciousness. Het doel van is Access is mensen vrij te maken van oordeel zodat we volledig in onze kracht kunnen staan. Als je vrij bent van oordeel kun je kiezen voor je eigen inzicht en weten. In plaats van af te gaan op wat anderen je vertellen. Om dat te bereiken biedt Access je een verzameling tools, inzichten en energetische processen. Hiermee kun je jezelf helen en je eigen coach en (energetisch) therapeut te worden. 

Lees meer over Access Consciousness

Rust in je hoofd en verbinding je jezelf

Ken je dat? Dat je allerlei scenario's in je hoofd uitwerkt over wat je anders had kunnen doen in een situatie, wat je had kunnen zeggen toen iemand een  opmerking maakte, iets wat je nog moet doen wat je in gedachten maar blijft voorbereiden. Ikzelf heb vaak een liedje in mijn hoofd dat maar niet uit wil, waardoor ik me opgejaagd voel. 

Of dat je humeur ineens omslaat als je gesprek in gaat, of een ruimte in loopt. Dat je ineens minder vrolijk bent dan toen je op de fiets zat, of je gespannen voelt, zonder duidelijke aanleiding. Dat je (te) vaak emotioneler reageert dan nodig (uit je rugzak), zonder heldere aanleiding.

kortom: 

Je hoofd is druk/vol/bezig
Je bent kritischer naar jezelf dan naar anderen
Je lijf is gespannen
Je hebt geen controle over je emoties
Je gedachten en gevoel lijken soms niet van jou

Wil je snappen waar dit vandaan komt en leren hoe het anders kan? 

Da is Access Consciousness mogelijk iets voor jou.

blik naar buiten.jpg

Het webinar

Tijdens het webinar maak je kennis met de basis principes van het Access gedachtengoed. Voor veel mensen voelt dat als thuiskomen, erkenning voor wat ze wisten, en niet helder konden benoemen. 

Daarna neem ik je mee in hoe Access je kan helpen je leven anders te gaan zien, en anders te gaan leven. Door uit te leggen  wat voor tools Access biedt. Je krijgt ook drie tools waar je al gelijk mee aan de slag kan.

Tot slot neem ik je mee in hoe jij meer kan leren en ervaren van Access Consciousness en wat een volgende stap voor jou kan zijn.  

Volgende webinars

bottom of page