top of page

za 04 feb

|

Arnhem

Terug bij jouw in 2023

Hoe kun je weer meer jezelf zijn in 2023. Van welke stukjes van jezelf heb jij afscheid genomen die je weer wil terugvinden voor meer vreugde in je leven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Terug bij jouw in 2023
Terug bij jouw in 2023

Tijd en locatie

04 feb 2023, 09:30 – 17:00

Arnhem, Marius van Beeklaan, 6836 Arnhem, Nederland

Over het evenement

In deze workshop ga je weer in contact komen met wat jouw energie en vreugde geeft. En hoe je dat (weer) meer kan realiseren in je leven. Soms is er een fase in je leven dat je geleefd wordt. Bijvoorbeeld als je jonge kinderen hebt, het begin van je carriere, een studie naast je baan. En na nu na twee jaar lock downs door Corona. Als je dan weer wat meer lucht krijgt komen vragen op als, wat is belangrijk voor mij, wie ben ik, wat wil ik bereiken, en hoe kan in meer genieten van het leven. 

In deze workshop combineren we inzichten uit de gedragswetenschappen en opstellingen met tools om je bewustzijn en manifestatie kracht te vergroten. We gaan je verlangens onderzoeken en maken een plan van aanpak om meer geluk in jouw leven te realieren.

- Je gaat jouw verlangens en belangrijke waarden in kaart brengen.

- Je krijg technieken mee om je motivatie hoog te houden. 

- Je krijgt technieken om jouw manifestatiekracht aan te spreken.

- Opstellingen gebruiken we om meer helderheid te krijgen rond wat je echt motiveert en tegenhoudt om verandering in je leven te realiseren. 

In de ochtend gaan we onderzoeken  wat het realiseren je zal opleveren en wat je tegehoudt. In de middag gaan we aan de slag met wat je nodig hebt om het te realiseren. 

Aan het eind van de dag heb je technieken om jezelf te blijven motiveren, inzicht in je sabbotage technieken en emotionele en (ir)rationele blokkades, en heb je tools een plan van aanpak voor het realiseren van meer geluk ik jouw leven.

Waarom zou je de workshop bij mij volgen?

Ik ben al 15 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling. De technieken die ik daarbij heb geleerd combineer ik in deze workshop tot een effectieve mix van motivatie, barrieres onderzoeken en actie. Ik ben deskundige op het gebied van gedragswetenschappen, NLP en persoonlijke effectiviteit. Ik ben geinteressseerd in je onderliggende dromen en jou als persoon, want alleen als je voornemen in lijn is met wat bij jouw past ga je succesvol zijn. 

Deze workshop is geschikt voor mensen die weer in contact willen komen met hun drijfveren, kracht en levensgeluk. De workshop is geen magie, uiteindelijke moet je het zelf gaan doen. De workshop geeft je inzicht en een plan van aanpak.  

De lunch wordt verzorgd en koffie/thee en snacks zijn aanwezig.

Kosten: 125Euro per persoon (incl. BTW)

Deel dit evenement

bottom of page