top of page

za 07 jan

|

Arnhem

Realiseer je Goede Voornemens! Boost je motivatie; maak een plan van aanpak

Goede voornemens, hoe vaak lukt dat nou. In deze workshop mens ga je je echte motivatie helder krijgen, en inzicht krijgen in je blokkades en mechanisme waarmee je jezelf saboteert. Je gaat naar huis met een persoonlijk plan van aanpak.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Realiseer je Goede Voornemens! Boost je motivatie; maak een plan van aanpak
Realiseer je Goede Voornemens! Boost je motivatie; maak een plan van aanpak

Tijd en locatie

07 jan 2023, 09:30 – 17:00

Arnhem, Marius van Beeklaan, 6836 Arnhem, Nederland

Over het evenement

Weet jij wat het geheim is achter het realisren van je Goede voornemens? Een combinatie van echte motivatie en een gericht plan, dat rekening houdt met jouw persoonlijke omstandigheden. Waarin je zo concreet mogelijk maakt hoe je het voornemen in je leven gaat realiseren en wat het jou gaat opleveren.

In deze workshop ga je echt in contact komen met je motivatie. En krijg je inzicht in waarom het zo moeilijk is goede voornemen in je leven in te bouwen. En natuurlijk de tools om te zorgen dat het wel gaat werken.

In deze workshop combineren we inzichten uit de gedragswetenschappen met NLP en opstellingen, om je eigen drives en barrieres te onderzoeken. Daarmee maken we een plan van aanpak om je goede voornemen met succes in de praktijk te brengen.

- Vanuit gedragswetenschappen krijg je inzicht  in waarom het zo moeilijk is je nieuwe gewoonte/wens te realiseren. En leer ik je ook wat wel werkt.

- Je krijg technieken mee om je motivatie hoog te houden. 

- Opstellingen gebruiken we om meer helderheid te krijgen rond wat je echt motiveert en tegenhoudt om je voornemen te realiseren. 

In de ochtend gaan we onderzoeken  wat het realiseren je zal opleveren en wat je tegehoudt. In de middag gaan we aan de slag met wat je nodig hebt om het te realiseren. 

Aan het eind van de dag heb je technieken om jezelf te blijven motiveren, inzicht in je sabbotage technieken en emotionele en (ir)rationele blokkades, en heb je tools een plan van aanpak voor het realiseren van gedragsverandering.

Waarom zou je de workshop bij mij volgen?

Ik ben al 15 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling. De technieken die ik daarbij heb geleerd combineer ik in deze workshop tot een effectieve mix van motivatie en actieplan. Ik ben deskundige op het gebied van gedragswetenschappen, NLP en persoonlijke effectiviteit. Ik ben geinteressseerd in je onderliggende dromen en jou als persoon, want alleen als je voornemen in lijn is met wat bij jouw past ga je succesvol zijn. 

Deze workshop is geschikt voor mensen die een nieuwe gewoonte in hun leven willen introduceren. En bereid zijn kritisch naar zichzelf te kijken als het gaat om ongewild gedrag. En vooral die serieus en actief aan de gang willen om hun voornemen in de praktijk te bregen. De workshop is geen magie, uiteindelijke moet je het zelf gaan doen. De workshop geeft je inzicht en een plan van aanpak.  Wil je een nieuwe baan/eigen bedrijf/droomreis/partner of een andere grote verandering in je leven waarin je wordt geblokkeerd door oordelen, (ir)rationele blokkades en emoties dan is coaching of een opstellingendag meer geschikt.

De lunch wordt verzorgd en koffie/thee en snacks zijn aanwezig.

Kosten 65 Euro per persoon (incl. BTW)

Deel dit evenement

bottom of page