top of page

zo 11 dec

|

Arnhem

Opstellingendag januari

Opstellingendag voor mensen met een vraag. En representanten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opstellingendag januari
Opstellingendag januari

Tijd en locatie

11 dec 2022, 09:30 – 17:00

Arnhem, Oude Huissenseweg, 6834 Arnhem, Nederland

Over het evenement

Tijdens een opstellingendag kun je vragen inbrengen die jou bezighouden rond terugkerende dynamieken en patronen, vragen rond keuzes en gewenste veranderingen in je leven, vragen rond relaties, zowel de relatie met jezelf, als je relatie met anderen. In een opstelling worden dynamieken zichtbaar gemaakt door deelnemers te vragen te representeren (iets of iemand) wat jou belemmerd. Zo wordt met behulp van de opstellingen duidelijker wat je blokkeert. Vervolgens werken we aan het verwerken van de emotionele lading rond de belemmering, zo wordt het makkelijker om de gewenste verandering te realiseren.

Ik werk bij mijn opstellingen volgens 'het nieuwe opstellen' of intuitief opstellen. Dat betekent dat we werken met alle systemen, dus niet alleen je familie. Het kan ook gaan om dynamieken in een bedrijf, jezelf of de maatschappij. Ook is het innerlijke proces van iemand leidend. Daarom gaan we niet schuiven in de opstelling, de opstelling beweegt vanzelf als er vanbinnen beweging is bij de vraagsteller. Er wordt daarom weinig gepraat, zo voorkom je vermenging met de interpretaties van anderen en wordt de energie van het veld van verbinding en liefde leidend.

Ook als je geen ervaring hebt met opstellingen of systemisch werk ben je van harte welkom. Je kan zelf een vraag inbrengen of meedoen als representant. Mocht er als representant behoefte ontstaan aan een eigen opstelling is dat mogelijk als er nog tijd is op de dag.

Na een korte inleiding is er in de ochtend ruimte voor een opstelling en in de middag is er ruimte voor twee opstellingen. Voor een eten, drinken en lunch wordt gezorgd.

Kosten vraagsteller: 75 Euro

Kosten representant: 25 Euro

Tickets

 • Vraag inbrengen

  Wil je een vraag inbrengen, dan zijn de kosten 75 Euro. Je krijgt een factuur opgestuurd.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Representant

  Deelnemen als representant zonder vraag. Dan zijn de kosten 20 Euro, incl. koffie/thee, snacks en lunch.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page