top of page

zo 19 feb

|

Arnhem

Opstellingendag 19 Februari

Opstellingendag voor mensen met een vraag. Je kunt je ook aanmelden als representant. Kosten: Vraag inbrengen: 65 Euro Representanten: 25 Euro

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opstellingendag 19 Februari
Opstellingendag 19 Februari

Tijd en locatie

19 feb 2023, 09:30 – 17:00

Arnhem, Oude Huissenseweg, 6834 Arnhem, Nederland

Over het evenement

Tijdens een opstellingendag kun je vragen inbrengen die jou bezighouden rond terugkerende dynamieken en patronen. Op deze dag werken we met vragen die worden ingebracht door een deelnemer. Naast deze vraagsteller zijn er maximaal 10 representanten welkom om deel te nemen aan de dag. Representanten zijn degene die opgesteld worden om helderheid te krijgen in de vraag van de vraagsteller. Vaak staan zij representant voor iets wat ook speelt in hun eigen leven en halen ze zelf ook veel uit een opstellingen.

Meer informatie over hoe ik werk vind je op de pagina over opstellingen.

Ook als je geen ervaring hebt met opstellingen of systemisch werk ben je van harte welkom. Je kan zelf een vraag inbrengen of meedoen als representant. Mocht er als representant behoefte ontstaan aan een eigen opstelling is dat mogelijk als er nog tijd is op de dag.

Wil je een vraag inbrengen dan is een korte telefonische intake inbegrepen. Heb je behoefte aan een uitgebreide intake dan kun je een coachingssessie van 60 minuten boeken. Wil je weten of ik bij jou pas. Dan kun je gratis contact opnemen voor een kennismaking. 

Wil je je opgeven als representant dan is het leuk om te weten dat we tijdens de dag ook een paar kleine opstellingen doen waar iedereen aan bod komt. Zodat ook je eigen systeem wordt gevoed. 

Na een korte inleiding is er in de ochtend ruimte voor een opstelling en in de middag is er ruimte voor twee opstellingen. Voor een lunch, drinken en snacks wordt gezorgd.

Kosten vraagsteller: 65 Euro

Kosten representant: 25 Euro

Tickets

  • Vraag inbrengen

    Wil je een vraag inbrengen, dan zijn de kosten 65 Euro. Je krijgt een factuur opgestuurd.

    € 0,00
  • Representant

    Deelnemen als representant zonder vraag. Dan zijn de kosten 20 Euro, incl. koffie/thee, snacks en lunch.

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page