top of page

vr 12 mei

|

webinar

Gewaarzijn: een ander perspectief op ADHD, autisme en HSP

Voel jij je anders? Probeer je jezelf steeds aan te passen om 'normaal' te lijken? Snap je niet waarom andere mensen niet zien/doorhebben wat voor jou zo helder is? In deze intro krijg je inzicht in je kwaliteiten en tools om met meer gemak om te gaan met je sensitiviteit voor je omgeving.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gewaarzijn: een ander perspectief op ADHD, autisme en HSP
Gewaarzijn: een ander perspectief op ADHD, autisme en HSP

Tijd en locatie

12 mei 2023, 19:30 – 21:30

webinar

Over het evenement

Voel jij je vaak anders dan anderen, doe je moeite om je aan te passen? Wat als anders gewoon anders is, en niet goed of verkeerd. Wat als je niet verkeerd of anders bent, maar net als 50% van de mensen gewoon meer gewaar van de non verbale en energetische communicatie van mensen en je omgeving. En dat je gewoon nooit hebt geleerd hoe dit werkt en hoe je ermee om kunt gaan. Wat als dit eigenlijk een super krachtige gave is waar je je niet tegen hoeft te zetten. Dat je door het erkennen van je kwaliteiten en met een paar simpele tools je weer in verbinding kan komen met jezelf. Hoe gaaf zou dat zijn? 

In deze avond over gewaarzijn leer je over wat gewaarzijn betekent en hoe het een rol speelt in afwijkingen als ADHD, autisme en HSP. Je gaat de kwaliteit zien van gewaarzijn en leert tools om er meer gemak mee te hebben, die je kunt gebruiken voor jezelf of je kind(eren).

programma

1) inleiding: wat is gewaarzijn

2) hoe heb je er last van?

3) wat zijn de kwaliteiten van gewaarzijn?

4) tools om meer gemak te hebben met gewaarzijn

 

Tickets

  • Webinar: gewaarzijn

    € 55,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page