top of page

za 18 mrt

|

Arnhem

Facelift cursus

Een frisse look en stoppen met oordelen over jou. Ga weer houden van jezelf, je talenten zien en waarderen en ook nog minder rimpels wie wil dat nou niet. Kosten 380 Euro( leeftijdskorting en herhaalkorting 50%)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Facelift cursus
Facelift cursus

Tijd en locatie

18 mrt 2023, 09:30 – 19 mrt 2023, 16:30

Arnhem, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS Arnhem, Nederland

Over het evenement

De facelift is een lichaamsproces dat je uitnodigt milder naar jezelf te gaan kijken en te stoppen met oordelen over jezelf. Een verjongingsproces voor je hele lichaam, dat gegeven wordt op het gezicht. Tijdens deze dag ga je zelf de facelift leren geven en zul je twee keer de facelift ontvangen. En belangrijker nog, je zult je bewustworden van hoe je oordeelt over jezelf en wat dat doet met je mentale en fysieke gezondheid.

Anders dan de naam van het proces in eerste instantie doet vermoeden gaat dit proces in de eerste plaats niet om er jonger uit zien. Het gaat over het loslaten van oordelen over jezelf, je lichaam, je leven, je gezondheid, je gedrag. Het gaat over zachter worden naar jezelf en je talenten leren zien. Daarnaast activeer je tijdens de facelift meer dan 30 energieen die bijdragen aan het veranderen van verouderingsprocessen in je lichaam. 

Dit loslaten van oordelen en deze energieen zorgen dat je er stralend uit gaat zien. Toch een facelift dus, van binnenuit.

Na deze dag is het een stuk makkelijker om in de spiegel te kijken!

Tickets

 • Facelift 18 jaar of ouder

  Kosten 380 Euro voldoen via factuur

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Facelift herhalen & 16/17 jaar

  190 Euro te voldoen na ontvangen factuur

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Facelift kind

  Kinderen onder de 16 die met een betalende volwassenen meekomen doen gratis mee met de cursus.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page