top of page

wo 21 jun

|

Arnhem

Energetische Facelift 21 juni

De facelift gaat over de relatie met je lichaam. Je leert tools om te communiceren en zijn met je lichaam. Daarnaast ondersteunt het proces het zelfhelend vermogen van je lichaam, waardoor je er jonger uit gaat zien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Energetische Facelift 21 juni
Energetische Facelift 21 juni

Tijd en locatie

21 jun 2023, 09:30 – 17:00

Arnhem, Huissensedijk 62, 6836 AA Arnhem, Nederland

Over het evenement

Hoe goed is jouw relatie met je lichaam? Ben je blij met je lichaam? Of heb je last van kwaaltjes? Kun je daar met liefde en aandacht naar kijken, of verzet je je ertegen en probeer je er van weg te blijven?

Tijdens de facelift curus ga jij ontdekken hoe je een goede relatie met je lichaam kunt opbouwen. Je leert hoe je met behulp van energie met je lichaam kan communiceren. Nieuwsgiering? In deze video legt Dain uit wat er mogelijk is met lichamen. Dr. Dain Heer Reads The Body Whispering Book - YouTube

In de facelift cursus wordt je uitgenodigd om milder naar jezelf te gaan kijken en te stoppen met oordelen over jezelf. Het facelift lichaamsproces is een proces je hele lichaam ondersteunt in het zelfhelendvermogen.  De facelift wordt meestal gegeven op het gezicht en kan ook op elke andere plek van je lichaam worden gegeven. En zo ondersteunen bij herstel van ongelukken, blessures en operaties etc.. Tijdens deze dag ga je zelf de facelift leren geven en zul je twee keer de facelift ontvangen. En mogelijk belangrijker nog, je zult je bewuster worden van wat oordelen over jezelf doet met je mentale en fysieke gezondheid, en je gezicht.

Anders dan de naam van het proces doet vermoeden gaat dit proces niet over er jonger uit zien. Het gaat over het loslaten van oordelen over jezelf, je lichaam, je leven, je gezondheid, je gedrag. Het gaat over zachter worden naar jezelf en een relatie opbouwen met je lichaam. Daarnaast activeer je tijdens de facelift meer dan 30 energieen die bijdragen aan het veranderen van verouderingsprocessen in je lichaam.

Dit loslaten van oordelen en laten lopen van deze energieen zorgen dat je er stralend uit gaat zien. Toch een facelift dus, van binnenuit.

Na deze dag is het een stuk makkelijker om in de spiegel te kijken!

Kosten: 

Volwassenen eerste cursus: 380 Euro (deze prijs geldt voor elke facelift cursus in Nederland)

herhaling of kinderen van 16/17 jaar: 190 Euro

Kinderen tot 16 jaar: gratis bij een betalende ouder/verzorger

Deel dit evenement

bottom of page