top of page

za 20 mei

|

Arnhem

Energetische Facelift 20 mei

De facelift geeft je een frisse look (op jezelf) en de relatie met je lichaam. Je leert tools om te communiceren en te zijn met je lichaam. Daarnaast ondersteunt het proces het zelf helend vermogen van je lichaam. Kosten 380 Euro(50% herhaalkorting en jongeren 16/17 jaar, kinderen gratis)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Energetische Facelift 20 mei
Energetische Facelift 20 mei

Tijd en locatie

20 mei 09:30 – 17:00

Arnhem, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS Arnhem, Nederland

Over het evenement

Hoe goed is jouw relatie met je lichaam? Ben je blij met je lichaam? Of heb je last van kwaaltjes? Wat als kwaaltjes de manier is waarop je lichaam je pobeert iets te vertellen?  

Tijdens de facelift curus ga jij ontdekken hoe je een goede relatie met je lichaam kunt opbouwen. Je leert hoe je met behulp van energie met je lichaam kan communiceren. Nieuwsgiering? In deze video legt Dain uit wat er mogelijk is met lichamen. Dr. Dain Heer Reads The Body Whispering Book - YouTube

In de facelift cursus wordt je uitgenodigt om milder naar jezelf te gaan kijken en te stoppen met oordelen over jezelf. Het facelift lichaamsproces is een proces dat je hele lichaam ondersteunt in zijn zelfhelendvermogen. De facelift wordt meestal gegeven op het gezicht en kan ook ondersteunen bij herstel van ongelukken, blessures en operaties. Tijdens deze dag ga je zelf de facelift leren geven en zul je twee keer de facelift ontvangen. Maar belangrijker nog, je zult je bewustworden van hoe je oordeelt over jezelf en wat dat doet met je mentale en fysieke gezondheid, en je gezicht.

Anders dan de naam van het proces in eerste instantie doet vermoeden gaat dit proces niet over jonger uit zien. Het gaat over het loslaten van oordelen over jezelf, je lichaam, je leven, je gezondheid, je gedrag. Het gaat over zachter worden naar jezelf en een relatie opbouwen met je lichaam. Daarnaast activeer je tijdens de facelift meer dan 30 energieen die bijdragen aan het veranderen van verouderingsprocessen in je lichaam.

Dit loslaten van oordelen en laten lopen van deze energieen zorgen dat je er stralend uit gaat zien. Toch een facelift dus, van binnenuit.

Na deze dag is het een stuk makkelijker om in de spiegel te kijken!

Kosten: 

Volwassenen eerste cursus: 380 Euro (deze prijs geldt voor elke facelift cursus in Nederland)

herhaling of kinderen van 16/17 jaar: 190 Euro

Kinderen tot 16 jaar: gratis bij een betalende ouder/verzorger

Deel dit evenement

bottom of page