top of page

za 15 apr

|

Arnhem

Energetische Facelift 15 April

Een frisse look en stoppen met oordelen over jou, je lichaam en je acties. Ga weer houden van jezelf. Kosten 380 Euro( leeftijdskorting en herhaalkorting 50%)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Energetische Facelift 15 April
Energetische Facelift 15 April

Tijd en locatie

15 apr 2023, 09:30 – 16:00

Arnhem, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS Arnhem, Nederland

Over het evenement

Hoe goed is jouw relatie met je lichaam? Ben je blij met je lichaam? Of heb je last van kwaaltjes? Wat als dat je lichaam is dat je pobeert iets te vertellen? Of een oude blessure die wat ondersteuning nodig heeft om te helen?

Tijdens de facelift curus ga jij ontdekken hoe je een goede relatie met je lichaam kunt opbouwen. Je leert hoe je met behulp van energie herkennen met je lichaam kan communiceren. In deze video legt Dain uit wat er mogelijk is met lichamen. Dr. Dain Heer Reads The Body Whispering Book - YouTube.

In de facelift cursus wordt je uitgenodigt om milder naar jezelf te gaan kijken en te stoppen met oordelen over jezelf. Het facelift lichaamsproces is een proces dat je hele lichaam ondersteunt in zijn zelfhelendvermogen. En wordt meestal gegeven wordt op het gezicht. Tijdens deze dag ga je ook zelf de facelift leren geven en zul je twee keer de facelift ontvangen. Maar belangrijker nog, je zult je bewustworden van hoe je oordeelt over jezelf en wat dat doet met je mentale en fysieke gezondheid, en je gezicht.

Anders dan de naam van het proces in eerste instantie doet vermoeden gaat dit proces in de eerste plaats niet om er jonger uit zien. Het gaat over het loslaten van oordelen over jezelf, je lichaam, je leven, je gezondheid, je gedrag. Het gaat over zachter worden naar jezelf en een relatie opbouwen met je lichaam. Daarnaast activeer je tijdens de facelift meer dan 30 energieen die bijdragen aan het veranderen van verouderingsprocessen in je lichaam.

Dit loslaten van oordelen en laten lopen van deze energieen zorgen dat je er stralend uit gaat zien. Toch een facelift dus, van binnenuit.

Na deze dag is het een stuk makkelijker om in de spiegel te kijken!

Deel dit evenement

bottom of page