top of page

za 09 sep

|

Arnhem

Bars Cursus 9 september

Leer de Access Bars behandeling geven en maak kennis met hoe je je leven veranderd als je leeft vanuit Bewustzijn

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bars Cursus 9 september
Bars Cursus 9 september

Tijd en locatie

09 sep 09:30 – 17:30

Arnhem, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS Arnhem, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze ontspannen dag leer je om zelf de bars behandeling te geven. Door het aanraken van punten op je hoofd laat je spanning, emoties en overtuigingen los. Vaak is dit ook gerelateerd aan spanning in je lichaam. Het resultaat, rust in je hoofd en een ontspannen lichaam. 

En de Bars cursus is veel meer dan dat. Gedurende de dag krijg je inzicht in hoe je hebt geleerd te denken in goed en fout, hoe goed je bent in je aanpassen aan situaties en aan andere mensen en hoe dit zorgt dat je regelmatig jezelf kwijtraakt. Je krijgt een heel handboek vol tools die je helpen om hier op een positieve manier mee om te gaan. Zo word je je weer gewaar van wie jij bent, waar je dingen overneemt van andere mensen, en hoe je daar weer los van komt. 

Elke facilitator zal met jou het Bars handboek doornemen en je de bars en tools leren die daar in staan. Wel heeft iedereen zijn eigen stijl en accenten. Mijn focus ligt op het samen onderzoeken hoe jij de tools kunt gaan toepassen in je leven. Ik heb een coachende stijl waarmee ik je uitdaag om naar jezelf te kijken in waar jij jezelf beperkt, aan de hand van de tools uit de cursus. Zodat je merkt hoe je hiermee je leven kan veranderen. Daarnaast heb ik veel ervaring met energetisch lichaamswerk (boedistisch, chinees en westers). Hierdoor kan ik snel verbinding leggen met wat jij al weet. Ik sluit daarom goed aan bij therapeuten die Bars willen gebruiken als aanvulling op hun praktijk. Door mijn ervaring als energetisch therapeut kan ik je helpen om zelfverzekerd met de bars aan de slag te gaan. Ook als jij nog geen ervaring hebt met energiewerk. 

programma:

9.30 welkom en kennismaking

10.00 theorie

11.00 1x ontvangen en 1 x oefenen

13.00 vegalunch

14.00 theorie 

15.00 1x ontvangen en 1 x oefenen

17.00 Wat kun je na de cursus

17.30 Naar huis

De dag is volledig verzorgd, dus inclusief drinken, lunch, snacks. Tijdens de cursus ontvang je het handboek met daarin alles wat je moet weten om thuis aan de slag te gaan. Na het afronden van de cursus ben je een erkende bars practioner en mag je 1-1 behandelingen geven. Kun je deelnemen aan Bars uitwisselingsavonden of afspreken met een andere practitioner zodat jij altijd je Bars kunt laten lopen. 

Kosten: 

Standaardprijs Nederland: 380 Euro voor de eerste keer dat je de cursus doet

50 % korting (190 Euro) voor herhaalcursussen en jongeren van 16 en 17 jaar

kinderen/jongeren onder de 16 gratis. 

Tickets

 • Eerste Bars cursus (EU 380)

  Je hoeft nu niet te betalen. Uiterlijk twee weken nadat je je hebt aangemeld ontvang je een factuur.

  € 0,00
 • Herhaling of jongeren (EU 190)

  Je hoeft nu niet te betalen. Binnen twee weken na je aanmelding ontvang je een factuur.

  € 0,00
 • Kind

  Gratis deelname voor kinderen onder de 16

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page