top of page

za 20 aug

|

Gezondheidscentrum 't Duifje

Bars Class

Leer in 1 dag een Bars sessie geven. Maak kennis met Acces Consciousness. Ontvang 2 Bars behandelingen en ga heerlijk ontspannen naar huis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bars Class
Bars Class

Tijd en locatie

20 aug 2022, 09:30 – 17:30

Gezondheidscentrum 't Duifje, Oude Huissenseweg 4, 6834 Arnhem, Nederland

Over het evenement

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een Bars Class. Hoeveel gemak kan dit geven in jouw leven. Als je meer rust krijgt in je hoofd, meer ontspanning in je lijf en meer helderheid over de keuzes die je hebt in je leven.

De Bars Class is een eerste introductie in Access Consciousness. En het geeft je gelijk al heel veel tools om veel meer gemak en lichtheid te creëren in je leven. In het omgaan met prikkels, stressvolle situaties, slapeloosheid, gevoelens en emoties.

Met de Bars start je een schoonmaakactie van je hoofd. Je ruimt oordelen en emoties op die jouw belemmeren om helemaal vrij besluiten te nemen. Keuzes die je maakt worden vaak beïnvloed door ervaringen uit het verleden, wat als je die zou opschonen zodat je besluiten kan gaan nemen vanuit wie jij NU bent.

Tijdens de workshop ga je twee behandelingen krijgen en twee behandelingen geven. Na de workshop kun en mag je zelf behandelingen (betaald) gaan geven aan anderen.

Wat kies jij?

Tickets

 • Eerste Bars Class

  De prijs voor je eerste Bars Class is 300 Euro. Je ontvangt gegevens over de betaling in de bevestigingsmail

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Kind tot 15 jaar

  Kinderen tot 15 jaar nemen gratis deel onder begeleiding van een betalende volwassene

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Herhaling of 16 en 17 jarigen

  Herhaal je de Bars Class dan betaal je 150 Euro. Jongeren van 16 en 17 jaar betalen ook 150 Euro als ze samen met een betalende volwassene deelnemen.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page