top of page

zo 17 jul

|

Arnhem

Bars Class

Leer in 1 dag Bars geven. Maak kennis met Acces Consciousness. Ontvang 2 Bars sessies en ga heerlijk ontspannen naar huis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bars Class
Bars Class

Tijd en locatie

17 jul 2022, 09:30 – 17:30

Arnhem, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS Arnhem, Nederland

Over het evenement

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een Bars Class. Hoeveel gemak kan dit geven in jouw leven. Als je meer rust krijgt in je hoofd, meer ontspanning in je lijf en meer helderheid over de keuzes die je hebt in je leven.

De Bars Class is een eerste introductie in Access Consciousness. En het geeft je gelijk al heel veel tools om veel meer gemak en lichtheid te creëren in je leven. In het omgaan met prikkels, stressvolle situaties, slapeloosheid, gevoelens en emoties.

Met de Bars start je een schoonmaakactie van je hoofd. Je ruimt oordelen en emoties op die jouw belemmeren om helemaal vrij besluiten te nemen. Keuzes die je maakt worden vaak beïnvloed door ervaringen uit het verleden, wat als je die zou opschonen zodat je besluiten kan gaan nemen vanuit wie jij NU bent.

Tijdens de workshop ga je twee behandelingen krijgen en twee behandelingen geven. Na de workshop kun en mag je zelf behandelingen (betaald) gaan geven aan anderen.

Wat kies jij?

Deel dit evenement

bottom of page