top of page

zo 09 okt

|

Arnhem

Access Bars leren

Leer in 1 dag de Access Bars punten en maak kennis met Access Consciousness, een manier om je bewustzijn over hoe jij functioneert te vergroten. Welke bagage heb jij opgedaan die in de weg staat om echt jezelf te zijn? Is dit de tijd om dat los te laten?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Bars leren
Access Bars leren

Tijd en locatie

09 okt 2022, 09:00 – 17:00

Arnhem, GC 't Duifje, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS Arnhem, Nederland

Over het evenement

Wil jij leren hoe je jezelf of je familie kan helpen meer rust te krijgen in hun hoofd, en makkelijker om te gaan met (moeilijke) situaties. Dan is de Bars Class mogelijk de keuze voor jou! Tijdens de Bars Class leer je 32 punten op het hoofd die door lichte aanraking helpen om je hoofd leeg te maken en situaties uit het heden en verleden makkelijker los te laten. Hierdoor kan je hoofd rustiger worden, waardoor je weer meer ontspanning kan ervaren in je lijf. Andere mensen hebben ervaren hierdoor minder stress te ervaren, beter te slapen, zich beter te kunnen concentreren en minder emotioneel te reageren.

Daarnaast is de Bars Class een eerste introductie in Access Consciousness. Access omvat een aantal leermodules die je inzicht geven in hoe jij betekenis geeft aan wat er gebeurt in je leven. En hoe dit effect heeft op hoe jij omgaat met situaties. Het helpt je meer begrip te krijgen over waarom je op een bepaalde manier reageert en geeft je heel veel manieren om dit anders te gaan aanpakken zodat je meer lucht en lichtheid kan realiseren in je leven. De Bars Class geeft je gelijk al heel veel handvatten en mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

De mantra van Access is: Alles in het leven komt mij toe met gemak, vreugde en glorie (heerlijkheid). In mijn bars class wil ik je een heerlijk dagje wellness geven met lekker eten, heerlijke bars sessies en het zelfvertrouwen om na de class zelf Bars te gaan geven op een manier die voedend is voor jezelf en anderen. Daarnaast besteden we aandacht aan hoe je anders om kan gaan met prikkels wat mijn klas ook erg geschikt maakt voor mensen die zich herkennen in hoog sensitiviteit en autistisch spectrum vaardigheden. Om (weer) positief naar deze kwaliteiten te kijken. Met tools die je helpen meer gemak te hebben met je sensitiviteit.

Met de Bars start je een schoonmaakactie van je hoofd. Je ruimt oordelen en emoties op die jouw belemmeren om helemaal vrij besluiten te nemen. Keuzes die je maakt worden vaak beïnvloed door ervaringen uit het verleden, wat als je die zou opschonen zodat je besluiten kan gaan nemen vanuit wie jij NU bent.

Tijdens de workshop ga je twee behandelingen krijgen en twee behandelingen geven. Na de workshop kun en mag je zelf behandelingen (betaald) gaan geven aan anderen.

Wat kies jij?

Welkom!

Deel dit evenement

bottom of page