top of page

za 22 jul

|

Arnhem

Access Bars Cursus 22 juli

Contact maken met jezelf via je (onder)bewustzijn. Ontdekken hoe vreugde en lichtheid voelen voor jou en hoe je dit kan gaan creëren in jouw leven. En je leert natuurlijk hoe je een Bars behandeling kunt geven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Bars Cursus 22 juli
Access Bars Cursus 22 juli

Tijd en locatie

22 jul 2023, 09:30 – 17:00

Arnhem, Huissensedijk 62, 6836 AA Arnhem, Nederland

Over het evenement

De Bars Cursus is een eerste introductie in Access Consciousness.  Het doel van Access is om blijdschap te creëren op de planeet, en jouw te bekrachtigen als mens. De mantra van Access is: Alles in het leven komt mij toe met gemak, vreugde en glorie. Om jouw dat te helpen realiseren biedt het verschillende hulpmiddelen. Energetische processen zoals de Bars, inzichten in hoe je functioneert en reageert op deze realiteit, manieren om te gaan functioneren vanuit je weten/je bewustzijn, daarvoor heeft het heel veel praktische tools. 

In de Bars Cursus leer je natuurlijk de Bars. En daarnaast krijg je al heel veel handvatten en mogelijkheden om meer lichtheid en vreugde te gaan creëren in je leven. Je leert tools om weer in contact te komen met jezelf, en hoe je de blokkades kan oplossen waarmee jij jezelf in de weg staat om blij en gelukkig te zijn.  De mantra van Access is niet voor niets: Alles in het leven komt mij toe met gemak, vreugde en glorie. 

 

In mijn cursus vindt ik het super leuk om je mee te nemen in hoe je die tools kan gebruiken in jouw leven. En aandacht te geven aan hoe je kan leven vanuit bewustzijn. Mijn cursussen zijn kleinschalig en daardoor is er veel ruimte om te kijken hoe jij de tools kan gaan toepassen op iets waar je nu tegenaan loopt, waardoor ze echt gaan leven en jij de kracht ervan kan gaan ervaren. Daarnaast leer ik je vanuit mijn ervaring als energetisch therapeut (reiki, shiatsu, systemischwerk) leer ik je hoe jij een geweldige Bars sessie kan gaan geven, die voedend is voor jouw en de ontvanger, ook als je nog nooit met energie hebt gewerkt.

Natuurlijk leer je ook de Bars. De 32 punten op je hoofd die je  door lichte aanraking helpen al je overtuigingen te gaan loslaten die jouw beperken in je leven. En daardoor kun je ook de spanning en emoties los gaan laten die je opbouwt omdat je functioneert vanuit beperkende standputen en overtuigingen, je hoofd word rustiger en je ervaart ontspanning in je lijf. Wetenschappers die hersengolven hebben gemeten tijdens en na een Bars sessie zagen dat het effect van een Bars behandeling vergelijkbaar is met een diepe meditatie. Mensen die regelmatig Bars ontvangen merken dat ze vrolijker zijn, minder last hebben van stress, makkelijker omgaan met moeilijke situaties, minder gevoelig zijn voor prikkels, beter slapen. Ook kinderen hebben veel baat bij Bars om los te laten, prikkels te verwerken en tot rust te komen. Wat kunnen de Bars voor jou betekenen?

Tijdens de workshop ga je twee behandelingen krijgen en twee behandelingen geven. Na de workshop kun en mag je zelf behandelingen (betaald) gaan geven aan anderen. Door de tips en handreikingen kun je na deze dag met zelfvertrouwen een Bars behandeling geven. Je start  tijdens de cursus al gelijk met de schoonmaakactie van je hoofd. Je ruimt oordelen en emoties op die jouw belemmeren om helemaal vrij besluiten te nemen. 

Kosten:

380 Euro voor je eerste workshop, 

190 Euro bij herhaling en kinderen van 16 en 17 

Kinderen onder de 16 gratis.

Inclusief: vega/vegan lunch, koffie, thee, snacks/fruit en reader.

Deel dit evenement

bottom of page