top of page

wo 10 mei

|

Arnhem

Access Bars Cursus 10 mei

Leren in contact komen met je bewustzijn. Ontdek hoe vreugde en lichtheid voelen voor jou en hoe je dit kan gaan creëren in jouw leven. En je leert natuurlijk hoe je een Bars behandeling kunt geven. (300 Euro voor je 1e cursus /150Euro voor jongeren en herhalen. Kinderen tot 16 gratis)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Bars Cursus 10 mei
Access Bars Cursus 10 mei

Tijd en locatie

10 mei 2023, 09:30 – 17:00

Arnhem, Huissensedijk 62, 6836 AA Arnhem, Nederland

Over het evenement

In de Bars cursus leer je in de eersteplaats hoe je meer lichtheid en vreuge kan gaan creeeren in je leven. Je leert tools om weer in contact te komen met jezelf, en hoe je de blokkades kan oplossen waarmee jij jezelf in de weg staat om blij en gelukkig te zijn.  De mantra van Access is niet voor niets: Alles in het leven komt mij toe met gemak, vreugde en glorie. 

 

Daarnaast leer je natuurlijk de Bars Hoofdmassage. Deze massage helpt je door lichte aanraking van drukpunten opgeslagen spanning en emoties los te laten. Hierdoor wordt je hoofd rustiger en ervaar je ontspanning in je lijf. Wetenschappers die hersengolven hebben gemeten tijdens en na een Bars sessie zagen dat het effect van een Bars behandeling vergelijkbaar is met een diepe meditatie. 

Mensen die regelmatig Bars ontvangen merken dat ze vrolijker zijn, minder last hebben van stress, makkelijker omgaan met moeilijke situaties, minder gevoelig zijn voor prikkels, beter slapen. Ook kinderen hebben veel baat bij Bars om los te laten en tot rust te komen. Wat kunnen de Bars voor jou betekenen?

De Bars Class is een eerste introductie in Access Consciousness. Access omvat een aantal leermodules die je inzicht geven in hoe jij betekenis geeft aan wat er gebeurt in je leven. En hoe dit effect heeft op hoe jij omgaat met situaties. Het helpt je meer (be)grip te krijgen op hoe je reageert. En geeft technieken om dit anders te gaan aanpakken zodat je meer vrijheid en lichtheid kan realiseren in je leven. De Bars Class geeft je gelijk al heel veel handvatten en mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Met de Access Bars massage start je een schoonmaakactie van je hoofd. Je ruimt oordelen en emoties op die jouw belemmeren om helemaal vrij besluiten te nemen. Keuzes die je maakt worden vaak beïnvloed door ervaringen uit het verleden. Hoe zou het zijn als je je leven kan leven zonder deze bagage?

Tijdens de workshop ga je twee behandelingen krijgen en twee behandelingen geven. Na de workshop kun en mag je zelf behandelingen (betaald) gaan geven aan anderen. Door de tips en handreikingen kun je na deze dag met zelfvertrouwen een Bars behandeling geven. 

In mijn cursus besteed ik veel extra aandacht aan hoe je meer vanuit bewustzijn kunt gaan leven, en hoe je de tools kunt gaan laten werken voor jou. Door in gesprek te gaan over waar jij ze kan gaan toepassen. Vanuit mijn ervaring als reiki master en siatsu therapeut leer ik je hoe jij een geweldige Bars sessie kan gaan geven, die voedend is voor jouw en de ontvanger, ook als je nog nooit met energie hebt gewerkt. Als je al wel veel ervaring hebt met energetisch werk ben ik benieuwd hoe Access jouw kan verassen met een ander perspectief op heling, waarin jij vanuit jou authentieke energie een helende bijdrage kan zijn zonder dat je de wereld van je client wordt ingetrokken,

Kosten:

300 Euro voor je eerste workshop, 

Herhaal cursus en kinderen van 16 en 17 150 Euro, 

Kinderen tussen onder de 16 gratis.

Deel dit evenement

bottom of page