top of page

za 12 nov

|

Arnhem

Access Bars Class November

Leer in 1 dag de Access Bars punten en maak kennis met Access Consciousness, een manier om je bewustzijn over hoe jij functioneert te vergroten. Welke bagage heb jij opgedaan die in de weg staat om echt jezelf te zijn? Is dit de tijd om dat los te laten?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Bars Class November
Access Bars Class November

Tijd en locatie

12 nov 2022, 09:30 – 17:30

Arnhem, GC 't Duifje, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS Arnhem, Nederland

Over het evenement

Wil jij leren hoe je jezelf of je familie kan helpen om meer rust te krijgen in hun hoofd, en makkelijker om te gaan met (moeilijke) situaties. Dan is de Bars Class mogelijk de keuze voor jou! Tijdens de Bars Class leer je hoe je wordt beinvloed door prikkels van buitenaf en door oordelen van anderen. Dit gaat veel verder dan je ooit voor mogelijk had gehouden. In de Bars Class krijg je makkelijke tools die je helpen om je weerbaar te maken tegen prikkels. 

Daarnaast leer je de Bars Hoofdmassage. Door lichte aanraking van drukpunten kun je opgeslagen spanning en emoties loslaten. Hierdoor wordt je hoofd rustiger worden, en ervaar je ontspanning in je lijf. Het effect is vergelijkbaar met een lange meditatie.

De Bars Class is een eerste introductie in Access Consciousness. Access omvat een aantal leermodules die je inzicht geven in hoe jij betekenis geeft aan wat er gebeurt in je leven. En hoe dit effect heeft op hoe jij omgaat met situaties. Het helpt je meer (be)grip te krijgen op hoe je reageert. En geeft je heel veel manieren (tools) om dit anders te gaan aanpakken zodat je meer lucht en lichtheid kan realiseren in je leven. De Bars Class geeft je gelijk al heel veel handvatten en mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Met de Bars start je een schoonmaakactie van je hoofd. Je ruimt oordelen en emoties op die jouw belemmeren om helemaal vrij besluiten te nemen. Keuzes die je maakt worden vaak beïnvloed door ervaringen uit het verleden, wat als je die zou opschonen zodat je besluiten kan gaan nemen vanuit wie jij NU bent.

Tijdens de workshop ga je twee behandelingen krijgen en twee behandelingen geven. Na de workshop kun en mag je zelf behandelingen (betaald) gaan geven aan anderen.

De mantra van Access is: Alles in het leven komt mij toe met gemak, vreugde en glorie (heerlijkheid). In mijn bars class wil ik je een heerlijk dagje wellness geven met lekker eten, heerlijke bars sessies en het zelfvertrouwen om na de class zelf Bars te gaan geven op een manier die voedend is voor jezelf en anderen. Daarnaast besteden we aandacht aan hoe je anders om kan gaan met prikkels wat mijn klas ook erg geschikt maakt voor mensen die zich herkennen in hoog sensitiviteit en vaardigheden uit het autistisch spectrum.  (Ja autisme is een vaardigheid in intuitief communiceren). En kun je (weer) positief naar deze kwaliteiten gaag kijken. Met tools die je helpen meer gemak te hebben met je sensitiviteit.

Locatie:

Gezondheidscentrum 't Duifje

Oude Huissenseweg 4 Arnhem

Kosten 

300 Euro voor je eerste workshop, herhaal workshop en kinderen van 16 en 17 150 Euro, kinderen tussen 8-16 gratis.

Deel dit evenement

bottom of page