top of page

za 25 feb

|

Arnhem

Access Bars Class 25 Februari

Leer in 1 dag de Access Bars punten en maak kennis met Access Consciousness. Welke bagage heb jij opgedaan die in de weg staat om echt jezelf te zijn? Is dit de tijd om dat los te laten? Kosten 300 Euro, of 150 voor herhaal class (16/17 jarigen), kinderen onder 16 gratis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Bars Class 25 Februari
Access Bars Class 25 Februari

Tijd en locatie

25 feb 2023, 09:30 – 17:00

Arnhem, GC 't Duifje, Oude Huissenseweg 4, 6834 GS Arnhem, Nederland

Over het evenement

Wil jij leren hoe je jezelf en je familie kan helpen om meer rust te krijgen in hun lijf en hoofd, en minder emotioneel om te gaan met (moeilijke) situaties, . Dan is de Bars Class mogelijk de keuze voor jou! Tijdens de Bars Class leer je hoe je wordt beïnvloed door prikkels .En hoe je anders kan omgaan met oordelen over jezelf door jezelf en door anderen. De invloed van oordelen en het oppikken van energie uit je omgeving gaat verder dan je ooit voor mogelijk had gehouden. In de Bars Class krijg je makkelijke tools die je helpen om je weerbaar te maken tegen prikkels en oordelen en deze om te zetten in iets wat positief bijdraagt aan jou.

 

Daarnaast leer je natuurlijk de Bars Hoofdmassage. Deze massage helpt je door lichte aanraking van drukpunten opgeslagen spanning en emoties los te laten. Hierdoor wordt je hoofd rustiger en ervaar je ontspanning in je lijf. Het effect is vergelijkbaar met een diepe meditatie.

De Bars Class is een eerste introductie in Access Consciousness. Access omvat een aantal leermodules die je inzicht geven in hoe jij betekenis geeft aan wat er gebeurt in je leven. En hoe dit effect heeft op hoe jij omgaat met situaties. Het helpt je meer (be)grip te krijgen op hoe je reageert. En geeft je heel veel manieren (tools) om dit anders te gaan aanpakken zodat je meer lucht en lichtheid kan realiseren in je leven. De Bars Class geeft je gelijk al heel veel handvatten en mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Met de Access Bars massage start je een schoonmaakactie van je hoofd. Je ruimt oordelen en emoties op die jouw belemmeren om helemaal vrij besluiten te nemen. Keuzes die je maakt worden vaak beïnvloed door ervaringen uit het verleden. Hoe zou het zijn als je je leven kan leven zonder deze bagage.

Tijdens de workshop ga je twee behandelingen krijgen en twee behandelingen geven. Na de workshop kun en mag je zelf behandelingen (betaald) gaan geven aan anderen.

De mantra van Access is: Alles in het leven komt mij toe met gemak, vreugde en glorie. In mijn bars class wil ik je een heerlijk dagje wellness geven met lekker eten, heerlijke bars sessies en het zelfvertrouwen om na de class zelf Bars te gaan geven op een manier die voedend is voor jezelf en anderen. Daarnaast besteden we aandacht aan hoe je anders om kan gaan met prikkels wat mijn klas ook erg geschikt maakt voor mensen die zich herkennen in hoog sensitiviteit en vaardigheden uit het autistisch spectrum.  (Ja autisme is een vaardigheid in intuitief communiceren). En kun je (weer) positief naar deze kwaliteiten gaag kijken. Met tools die je helpen meer gemak te hebben met je sensitiviteit.

Kosten 

300 Euro voor je eerste workshop, 

herhaal workshop en kinderen van 16 en 17 150 Euro, 

kinderen tussen 8-16 gratis.

Deel dit evenement

bottom of page