top of page

za 22 jul

|

Arnhem

Access Bars 22 Juli

Leren in contact komen met je bewustzijn. Ontdekken hoe vreugde en lichtheid voelen voor jou en hoe je dit kan gaan creëren in jouw leven. En je leert natuurlijk hoe je een Bars behandeling kunt geven. (300 Euro voor je 1e cursus /150Euro voor jongeren en herhalen. Kinderen tot 16 gratis)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Bars 22 Juli
Access Bars 22 Juli

Tijd en locatie

22 jul 2023, 09:30 – 17:00

Arnhem, Huissensedijk 62, 6836 AA Arnhem, Nederland

Over het evenement

De Bars Cursus is een eerste introductie in Access Consciousness. Access omvat een aantal leermodules die je inzicht geven in hoe jij betekenis geeft aan wat er gebeurt in je leven en hoe dit effect heeft op hoe jij omgaat met situaties. Het helpt je meer (be)grip te krijgen op hoe je reageert. En geeft je technieken om dit anders te gaan aanpakken. zodat je meer lucht en lichtheid kan gaan evaren. De Bars Cursus geeft je gelijk al heel veel handvatten en mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

 

Daarnaast leer je natuurlijk de Bars behandeling geven. 32 punten die je  door lichte aanraking helpen opgeslagen spanning en emoties los te laten. Hierdoor wordt je hoofd rustiger en ervaar je ontspanning in je lijf. Wetenschappers die hersengolven hebben gemeten tijdens en na een Bars sessie zagen dat het effect van een Bars behandeling vergelijkbaar is met een diepe meditatie. 

Mensen die regelmatig Bars ontvangen merken dat ze vrolijker zijn, minder last hebben van stress, makkelijker omgaan met moeilijke situaties, minder gevoelig zijn voor prikkels, beter slapen. Ook kinderen hebben veel baat bij Bars om los te laten, prikkels te verwerken en tot rust te komen. Wat kunnen de Bars voor jou betekenen?

Tijdens de workshop ga je twee behandelingen krijgen en twee behandelingen geven. Na de workshop kun en mag je zelf behandelingen (betaald) gaan geven aan anderen. Door de tips en handreikingen kun je na deze dag met zelfvertrouwen een Bars behandeling geven. Je start  tijdens de cursus al gelijk met de schoonmaakactie van je hoofd. Je ruimt oordelen en emoties op die jouw belemmeren om helemaal vrij besluiten te nemen. 

Mijn cursussen zijn kleinschalig, daarom is er tijd om veel extra aandacht te besteden aan hoe jij de tools kunt gaan toepassen in je leven en kan laten werken voor jou.  Vanuit mijn ervaring als energetischtherapeut leer ik je hoe jij een geweldige Bars sessie kan gaan geven, die voedend is voor jouw en de ontvanger, ook als je nog nooit met energie hebt gewerkt. Als je al wel veel ervaring hebt met energetischwerk ben ik benieuwd hoe Access jou kan verassen met een ander perspectief op heling, waarin jij vanuit jou authentieke energie een helende bijdrage kan zijn zonder dat je de wereld van je client wordt ingetrokken,

Kosten:

300 Euro voor je eerste workshop, 

150 Euro bij herhaling en kinderen van 16 en 17 

Kinderen onder de 16 gratis.

Deel dit evenement

bottom of page