top of page

Access Consciousness

Hoe jouw leven er nu uit ziet is het resultaat van alle keuzes die je bewust en onbewust hebt gemaakt. Als je nu zou kiezen wat zou je dan willen veranderen aan je leven, hoe ziet jouw ideale leven eruit? En wat houdt je tegen om dat te creëren? Access Consciousness is een verzameling tools die je helpen dat leven te gaan creëren. Door je meer bewust te maken van de keuzes die je hebt en je de keuze die je maakt. Door je  inzicht te geven in hoe je jezelf beperkt, bekritiseert en kleiner maakt dan je werkelijk bent. Door je te helpen die beperkingen op te ruimen mentaal en energetisch. Door je kwaliteiten te gaan (h)erkennen en in te gaan zetten, zodat jij je droomleven kan gaan creëren en meer keuzes hebt omdat je je niet meer laat beperken door wat anderen vinden en steeds meer jezelf bent, met vreugde en gemak.

Mensen die de tools van Access gebruiken ervaren dat ze vrolijker worden, makkelijker met dingen omgaan, en makkelijker kiezen voor zichzelf in plaats van zich steeds aan te passen aan wat anderen willen. De tools van Access Consciousness kunnen een bijdrage zijn bij:

 

  • verminderen van angst, stress en onzekerheid,

  • meer gemak te hebben met autisme, (hoog) gevoeligheid,

  • beter te slapen,

  • je blijer of minder depressief te voelen,

  • restklachten na een blessure of verwondingen die maar niet over gaan.

Het mooie van Access Consciousness is dat je niet hoeft uit te vogelen waarom je iets doet, of hoe iets is ontstaan. Er wordt gewerkt met de energie/reactie die je nu voelt en die je nu belemmert om vrij te kiezen. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van de clearingstatement, (zie video hieronder).

In mijn blog vind je voorbeelden van de tools van Access, en hoe je ze kunt gaan inzetten. Je kunt deze tools leren door een workshop van een Access facilitator te volgen, een bars cursus, facelift cursus of een introductie cursus over een bepaald onderwerp. 

Als je kiest voor coaching door mij combineer ik gesprekken over de doelen die jij wilt bereiken met het aanreiken van tools die je kunt gaan toepassen. Dit kan gecombineerd worden met een lichaamsproces, zodat je makkelijker de energie kan opruimen van waar je tegenaan loopt.

Access BArs

Een Bars sessie is erop gericht emotionele lading uit het verleden op te lossen. Om dat te realiseren worden 32 drukpunten op je hoofd aangeraakt. Deze zijn gerelateerd aan verschillende contexten in je leven zoals: geld, geluk, gezondheid, controle, creativiteit, veroudering.

Access FAcelift

Alle oordelen over je lijf, jezelf, je leven laten zich zien op je gezicht. De Facelift ruimt oordelen op die je hebt vastgezet. Zo ontstaat er weer ruimte voor een frisse blik en nieuwe keuzes. Daarnaast helpt het proces tekenen van veroudering in je lichaam tegen gaan.

Body processen

De Access Lichaamsprocessen kunnen een bijdrage zijn aan het oplossen van fysieke klachten. Het is een vorm van energetisch lichaamswerk dat zowel op fysiek als mentaal niveau doorwerkt. 

Het helpt om ervaringen uit het verleden zoals wonden en blessures ook energetisch op te lossen. Soms zijn het ook emotionele trauma's waardoor je dingen in je lijf vastzet.

Image by Alex Middleton

Bewustzijn

Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen. (Gary Douglas)

bottom of page