top of page

Access Consciousness

Access Consciousness is een verzameling tools die je helpen het leven te gaan creëren waarvoor je op aarde bent gekomen. Hoe jouw leven er nu uit ziet is het resultaat van alle keuzes die je bewust en onbewust hebt gemaakt. Als je nu zou kiezen wat zou je dan willen veranderen aan je leven, hoe ziet jouw ideale leven eruit? En wat houdt je tegen om dat te creëren?

De kennis en ervaring die je hebt opgedaan in dit leven bepalen jouw kijk op de wereld en op jezelf. Regels die je hebt geleerd op school en thuis over hoe je je 'hoort' te gedragen. Emotionele gebeurtenissen en hoe je daarmee omgaat. De oordelen over jou van anderen die je bent gaan geloven, de oordelen van jezelf over wat je wel, en vaker wat je niet goed doet. Ze maken jou tot wie je bent. 

Door je meer bewust te maken van deze processen en keuzes, door je tools te geven om bewust te gaan kiezen, door oordelen en blokkades op te ruimen zowel mentaal en energetisch, door je kwaliteiten te gaan (h)erkennen en in te gaan zetten. Kun jij stap voor stap dichter bij jezelf komen en je droomleven gaan creëren. en meer keuzes hebt omdat je je niet meer laat beperken door wat anderen vinden en steeds meer jezelf bent, met vreugde en gemak.

Mensen die de tools van Access gebruiken ervaren dat ze vrolijker worden, makkelijker met dingen omgaan, en makkelijker kiezen voor zichzelf in plaats van zich steeds aan te passen aan wat anderen willen. De tools van Access Consciousness kunnen een bijdrage zijn bij:

 

  • verminderen van angst, stress en onzekerheid,

  • meer gemak te hebben met autisme, (hoog) gevoeligheid,

  • beter te slapen,

  • je blijer of minder depressief te voelen,

  • restklachten na een blessure of verwondingen die maar niet over gaan.

Het mooie van Access Consciousness is dat je niet hoeft uit te vogelen waarom je iets doet, of hoe iets is ontstaan. Er wordt gewerkt met de energie/reactie die je nu voelt en die je nu belemmert om vrij te kiezen. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van de clearingstatement, (zie video hieronder).

In mijn blog vind je voorbeelden van de tools van Access, en hoe je ze kunt gaan inzetten. Je kunt deze tools leren door een workshop van een Access facilitator te volgen, een bars cursus, facelift cursus of een introductie cursus over een bepaald onderwerp. 

Als je kiest voor coaching door mij combineer ik gesprekken over de doelen die jij wilt bereiken met het aanreiken van tools die je kunt gaan toepassen. Dit kan gecombineerd worden met een lichaamsproces, zodat je makkelijker de energie kan opruimen van waar je tegenaan loopt.

Access Bars

Een Bars sessie is erop gericht emotionele lading uit het verleden op te lossen. Om dat te realiseren worden 32 drukpunten op je hoofd aangeraakt. Deze zijn gerelateerd aan verschillende contexten in je leven zoals: geld, geluk, gezondheid, controle, creativiteit, veroudering.

Access Facelift

Facelift draagt bij aan het terugdraaien van verouderingsprocessen, energetische blokkades en versterken van je immuunsysteem. In de cursus draait het erom je bewust te worden van je relatie met je lichaam en hoe vaak je oordeelt over je lichaam, en jezelf. Facelift gaat dus niet om er jonger uit zien, en dat is wel wat er gebeurt.

Body processen

De Access Lichaamsprocessen kunnen een bijdrage zijn aan het oplossen van fysieke klachten. Het is een vorm van energetisch lichaamswerk dat zowel op fysiek als mentaal niveau doorwerkt. 

Het helpt om ervaringen uit het verleden zoals wonden en blessures ook energetisch op te lossen. Soms zijn het ook emotionele trauma's waardoor je dingen in je lijf vastzet.

Symfonie van Mogelijkheden (SOP)

Voor welke energie heb jij je afgesloten? Welke mogelijkheden wil je creëren? En welke bijdrage kun je zijn voor deze wereld? Een Symfonie sessie is een uitnodiging om weer in contact te komen met die delen van jezelf waar je geen contact mee hebt, en je weer te verbinden met de aarde en mensen om je heen. 

Image by Alex Middleton

Bewustzijn

Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen. (Gary Douglas)

bottom of page